Slowaaks

Slowaaks - smakelijke en eenvoudige recepten

4 recepten

De beste ideeën voor recepten uit de categorie Slowaaks, op één plek! Wat dacht u ervan om vandaag één van deze 4 recepten te proberen? Heeft u haast of brengt u graag meer tijd door in de keuken? De bereidingstijd van de volgende recepten uit de categorie Slowaaks is 15 - 90 minuten. De exacte tijd staat bij elk recept specifiek vermeld. Als er gesproken wordt over een goed recept, dan denken we meteen aan deze favorieten - Geweldige romige kwark- en abrikozentaart, Eenvoudige kwarktaartjes, Valentijns Taart, Lichte geraspte kwarktaart. Gaat u ze ook proberen?

Cesminaz
Cesminaz
Voorvertoning van recept Geweldige romige kwark- en abrikozentaart
Videorecepten

Geweldige romige kwark- en abrikozentaart

Fantastische combinatie van zachte kwark en rijpe zoete abrikozen in licht deeg. Ongelooflijk lekker, heel eenvoudig taartje met seizoensfruit😍

Lichte geraspte kwarktaart

Veel van jullie kennen waarschijnlijk de geraspte kwarktaart. Maar hoe zit het met een beetje variatie op deze klassieke taart? In plaats van het cacaodeeg te gebruiken, gebruik je het lichte deeg, voeg je fruit toe en maak je een wat gezondere versie.

Eenvoudige kwarktaartjes

Je kent waarschijnlijk de Moravische taarten al. Ze zijn echt lekker, maar ook tijdrovend om te bereiden en tegelijkertijd calorierijk. Als je naar hen smacht en je wilt ze snel, eenvoudig en gezonder bereiden, maar nog steeds erg lekker, hier is een recept voor jou.

Valentijns Taart

Valentijns taart met pudding. Populair dessert.
ADVERTENTIE