TOP desserts - een combinatie waar niemand aan kan weerstaan. Dit zijn de populairste desserten!

4 min. metingen

Bron :: Canva

Een zondagmiddag, een familiefeest of een jubileum - het zijn allemaal gelegenheden die vragen om een bijzonder dessert. De volgende dessertinspiraties zullen iedereen bevallen. Wat wordt het deze keer?

ADVERTENTIE

Gemaakt voor feestjes! Bewaar onze selectie van de beste dessertrecepten met een gedetailleerde ingrediëntenlijst en volledige procedure.

Tiramisu met mascarpone

Iwa

Heerlijke no-bake tiramisu met mascarpone en koekjes.

Recept tonen

Fitness kwarktaart zonder suiker

Iwa

De perfecte cheesecake zonder toegevoegde suiker, waarvan je zelfs kunt genieten als je op dieet bent.

Recept tonen

Amerikaanse bosbessentaart

Iwa

Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete versie van de klassieke Amerikaanse bosbessentaart. Het is een simpel en eenvoudig recept dat ik al ontelbare keren heb gemaakt. Op het eerste gezicht lijkt het misschien alsof deze taart een uitdaging is om te maken, maar het is eigenlijk heel eenvoudig als je de stappen volgt.

Recept tonen

Zelfgemaakte appelzakken met bladerdeeg

Gretarezepte

Wie houdt er niet van, knapperige appelzakjes met een krokant laagje bladerdeeg? Deze zelfgemaakte appelzakken zijn een absoluut hoogtepunt en een van mijn persoonlijke favorieten. Ze zijn makkelijker te maken dan je denkt en elke keer weer een echte traktatie. Dus stroop je mouwen op en ga aan de slag!

Recept tonen
ADVERTENTIE

Rijke overheerlijke chocolade vieringstaart

Tammers

Deze Celebration Cake bestaat uit rijke toetsen pure chocolade omhuld met een vochtige, decadente chocoladetaart.

Recept tonen

Decadente karamelmoddertaart met karamelganache

Tammers

Deze karamelmoddertaart met karamelganache is een publiekslieveling op elke bijeenkomst en de gouden karameltinten geven hem die onweerstaanbare visuele aantrekkingskracht.

Recept tonen

Perentaart met cheesecake

Iwa

Dit dessert staat voor mij synoniem aan de herfst en de bereiding is niet alleen makkelijk maar ook erg leuk. De romige kwark, sappige peren en knapperig gebak creëren een perfecte harmonie van smaken die gegarandeerd in de smaak vallen.

Recept tonen

Appel Cheesecake Recept

Gretarezepte

Ik ben altijd al een groot liefhebber geweest van cheesecake en appeltaart. Toen ik deze twee recepten combineerde tot een appelkwarktaart, was ik meteen verliefd op het resultaat. Deze taart is een hit op feestjes en familiebijeenkomsten. De zoete, romige vulling harmonieert perfect met de zure frisheid van de appels en de knapperige koekjesbodem.

Recept tonen
ADVERTENTIE

Eenvoudige "Schütteltorte" met fruit

Gretarezepte

Deze zelfgemaakte Schütteltorte is een echte traktatie. Ik heb de taart verschillende keren gemaakt voor mijn familie en vrienden en elke keer was het een absolute hit. Een voordeel van dit recept is dat het heel eenvoudig is - gooi gewoon alle ingrediënten bij elkaar en meng ze, vandaar de naam "Schütteltorte" De combinatie van de zoete cake, de luchtige room en de topping met fruit is gewoon onweerstaanbaar!

Recept tonen

Apfelstrudel met bladerdeeg zoals oma het vroeger maakte

Gretarezepte

Dit recept voor een heerlijke apfelstrudel met bladerdeeg heb ik van mijn oma gekregen, die het op haar beurt van haar moeder leerde. Ik heb het ontelbare keren gemaakt en het is altijd een hit, vooral in de koudere herfst- en wintermaanden. De zoete appels en het knapperige bladerdeeg maken deze klassieker onweerstaanbaar.

Recept tonen

Ondersteuning voor kookliefhebbers

Lekkere recepten, nuttige tips en veel inspiratie. Sluit je aan bij de kookliefhebbers en vind het antwoord op je vraag: Wat ga ik vandaag koken?

ADVERTENTIE