ADVERTENTIE

Bron :: javgutierrez from Getty Images

Chocoladeglazuur voor snoepjes

Chocolade glazuur dat perfect is voor kerstkoekjes.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
1
  • 200 g Pure chocolade Toegevoegd aan
  • 2 Lepels Boter Toegevoegd aan
  • 1 Lepels Honing Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

15 min.
1. Stap

Smelt eerst de boter in een kleine steelpan of een waterbad op laag vuur. Pas op dat de boter niet verbrandt.

2. Stap

Voeg dan de fijngehakte chocolade toe aan de steelpan. Onder voortdurend roeren moet de chocolade langzaam smelten. Als de chocolade begint te knarsen, kan dat een teken zijn dat hij te heet is - haal in dat geval de steelpan van het vuur en blijf van het vuur af roeren.

3. Stap

Zodra de chocolade gesmolten is, roer je de honing erdoor.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

173 recepten

Vleesgerechten

372 recepten

Laat ontbijt

152 recepten

Middagmaal

760 recepten

Diner

704 recepten

Dessert

534 recepten

Gebak

192 recepten

Taarten

114 recepten