ADVERTENTIE

Bron :: brasovianu from Getty Images

Rundergoulash op bier

Recept voor een heerlijke stoofpot van rundvlees op donker bier.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6
  • 1 kg Rundvlees Toegevoegd aan
  • 4 stuk De Ui Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel Knoflook Toegevoegd aan
  • 3 lepels Oliën Toegevoegd aan
  • 1 Lepel Paprikapoeder Toegevoegd aan
  • 1 lepel gemalen komijn Toegevoegd aan
  • 1 stuk Rode pepers Toegevoegd aan
  • 2 stuk Tomaten Toegevoegd aan
  • 12 l Donker bier Toegevoegd aan
  • 2 lepels Grove mosterd Toegevoegd aan
  • 2 lepels Gewoon meel Toegevoegd aan
  • Zout en zwarte peper Toegevoegd aan
  • water Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

150 min.
1. Stap

Fruit in goed verhitte olie fijngesneden ui, voeg geperste knoflook en vleesblokjes toe. Bak het vlees aan elke kant goed aan, zodat alle sappen erin trekken.

2. Stap

Als het vlees aan elke kant bruin is, voeg je de kruiden toe - zout, paprikapoeder, peper en komijn. Het is belangrijk om het paprikapoeder nu toe te voegen. Als het eerder wordt toegevoegd, zal het verbranden en een onaangename nasmaak geven.

3. Stap

Giet ongeveer de helft van het bier over het gebraden vlees en voeg gehakte rode pepers, tomaten en mosterd toe. Laat sudderen en laat de alcohol uit het bier verdampen.

4. Stap

Voeg dan de rest van het bier toe en vul aan met water, zodat het vocht net boven het vlees komt. Laat de stoofpot op een middelhoog vuur ongeveer 2 uur koken, roer na een uur.

5. Stap

Als het vlees zacht is, voeg je de starter toe - bloem opgelost in water, laat het koken en roer regelmatig.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Gebak

198 recepten

Vleesgerechten

386 recepten

Ontbijt

182 recepten

Laat ontbijt

158 recepten

Middagmaal

794 recepten

Diner

730 recepten

Dessert

556 recepten

Taarten

116 recepten