ADVERTENTIE
Bron :: Vedrana Sucic from Getty Images
Varkenskoteletten in marinade
Lekkere en sappige varkenskoteletten geweekt in marinade. Perfecte keuze voor een familie lunch of diner.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Varkenskoteletten
- 4 stuk Varkensschnitzels
Marinade
- 2 stuk knoflook
- 1 theelepel Gedroogde rozemarijn
- 1 theelepel gedroogde tijm
- 2 PL Sojasaus
- 2 PL olijfolie
- 1⁄2 theelepel gemalen zwarte peper
- 1⁄2 theelepel Zout
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
120 min.
1. Stap
Bereid het vlees en de marinade voor.
2. Stap
Sla het vlees dunner. Zout en kruid het aan beide kanten.
3. Stap
In een kom, meng de geperste knoflook, rozemarijn, tijm, sojasaus en olijfolie.
4. Stap
Leg de schnitzels in een kom met marinade en marineer ze minstens 3 uur in de koelkast.
5. Stap
Bak na de koekenpan goudbruin aan beide zijden na het marineren van het karbonaadje.
6. Stap
Serveer met bijgerecht naar keuze.