ADVERTENTIE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/oFSokiGlzv7ym3mZdSHP/4ba9e7b6fc7c9a720e651666e85702.jpeg)
Amarantpap
Bereidingsstap 0: Doe de vlokken in melk om te koken. Voeg er geraspte appel aan toe en kook tot de pap dikker wordt. Haal van het vuur en voeg notenboter toe, roer en bestrooi met peperkoekkruiden.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
1
- 2 lepels Amaranth vlokken
- 1 Appel
- 1 Lepel Pindakaas
- 1⁄2 mok Melk
- peperkoek kruiden
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
5 min.
We laten de vlokken in melk koken. We voegen fijn geraspte appel toe en koken tot de pap dikker wordt. We zetten het uit en voegen notenboter toe, roeren en besprenkelen met peperkoekkruiden.