ADVERTENTIE
Frambozen Valentijnsmuffins

Frambozen Valentijnsmuffins

Een mokrecept voor Valentijnsmuffins vol verse frambozen.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
12

Vaak

  • 1 mok kristalsuiker Toegevoegd aan
  • 2 mokken Meel Toegevoegd aan
  • 2 Artikel bakpoeder Toegevoegd aan
  • 2 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 14 mok gesmolten boter Toegevoegd aan
  • 1 mok cmar Toegevoegd aan
  • 14 mok zonnebloemolie Toegevoegd aan
  • 112 mok verse frambozen Toegevoegd aan
  • 12 Artikel Zout Toegevoegd aan
  • 1 Artikel vanille Toegevoegd aan

Strooigoed

  • 13 mok kristalsuiker Toegevoegd aan
  • 23 mok Meel Toegevoegd aan
  • 4 el boter Toegevoegd aan
  • 0.125 Artikel Zout Toegevoegd aan
  • 14 Artikel gemalen gember Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

35 min.
1. Stap

We verwarmen de oven voor op 200°C en bereiden een kom voor droge ingrediënten. In deze kom mengen we meel, suiker, bakpoeder en zout.

2. Stap

In de tweede kom mengen we de vloeibare ingrediënten: boter, eieren, suiker, olie. We voegen ook vanille toe aan dit mengsel.

3. Stap

Giet het vloeibare mengsel in het droge mengsel en roer met een lepel tot beide mengsels gecombineerd zijn. Roer voorzichtig ook de frambozen erdoor zodat ze hun vorm behouden.

4. Stap

We bekleden de muffinvorm met papieren muffinvormpjes, die we tot de top vullen met het bereide beslag.

5. Stap

Bereid de topping voor door alle ingrediënten met de hand te mengen. Verzamel het mengsel met een soeplepel en leg het op de bovenkant van elke muffin. Bak in een voorverwarmde oven voor ongeveer 20 minuten.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

179 recepten

Gebak

196 recepten

Vleesgerechten

379 recepten

Laat ontbijt

157 recepten

Middagmaal

782 recepten

Diner

721 recepten

Dessert

550 recepten

Taarten

116 recepten