ADVERTENTIE
Mexicaanse tortilla's

Mexicaanse tortilla's

Een heerlijk gerecht met gehakt

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 500 g Gemalen kalfsvlees Toegevoegd aan
  • 6 meel tortilla's Toegevoegd aan
  • 1 De Ui Toegevoegd aan
  • 60 g rode bonen in blik ongearomatiseerd Toegevoegd aan
  • 60 g ingeblikte maïs Toegevoegd aan
  • 250 g Harde gouda kaas Toegevoegd aan
  • Kaas Toegevoegd aan
  • 100 g cheddarkaas Toegevoegd aan
  • 400 g gepelde tomaten Toegevoegd aan
  • olijfolie Toegevoegd aan
  • Zout Toegevoegd aan
  • Zwarte peper Toegevoegd aan
  • Knoflookkruiden Toegevoegd aan
  • Chili peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

We hakken de ui fijn en bakken het in olijfolie. We voegen het gehakt toe, voegen wat water toe en stoven het samen met de ui.

2. Stap

Wanneer het vlees klaar is, voegen we de bonen, maïs, gehakte tomaten toe en brengen op smaak met zout, zwarte peper en knoflook.

3. Stap

We halen het uit het vuur en laten het afkoelen. Vervolgens raspen we 200 g harde kaas in het afgekoelde en roeren we het door. Voeg naar smaak chillipepers toe.

4. Stap

We bereiden tortilla's voor.. we vullen elk met het mengsel, rollen ze op en leggen ze naast elkaar in een ovenschaal die we hebben ingevet met olijfolie.

5. Stap

We zetten 2 EL van het mengsel opzij en smeren het over de voorbereide tortilla's. Bestrooi ze vervolgens met de rest van de geraspte kaas (gouda) en daarna met cheddar.

6. Stap

Kant-en-klare tortilla's bakken we 15 minuten op 180 C.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

173 recepten

Vleesgerechten

372 recepten

Laat ontbijt

152 recepten

Middagmaal

760 recepten

Diner

704 recepten

Dessert

534 recepten

Gebak

192 recepten

Taarten

114 recepten