Bron :: Irina Sergeevna from Getty Images
Pannenkoeken met kwark
Ik vind het heerlijk om deze cottage cheese pannenkoekjes te maken voor het ontbijt van mijn kind. Ze zijn ongelooflijk makkelijk te bereiden en smaken daarom niet minder lekker. Ik zorg er zelfs altijd voor dat ze lekker luchtig en luchtig zijn.
Ingrediënten
- 250 g Kwark
- 2 pcs Eieren
- 2 lepels Suiker
- 1⁄2 theelepels Zouten
- 1⁄2 theelepels Bakpoeder
- 1 glas Tarwebloem
- Bakolie
Laatste folders
Procedure
Alle ingrediënten worden samengevoegd in een kom. Mijn ervaring is dat een handmixer het beslag glad en goed gecombineerd maakt. Vergeet niet om bakpoeder toe te voegen, dat maakt de pannenkoeken luchtiger. Als het beslag te dik is, kun je een beetje melk toevoegen.
Verhit vervolgens de olie in een koekenpan. Denk eraan de olie niet te heet te laten worden. Een grote lepel beslag is de ideale hoeveelheid voor één pannenkoek. Bak de pannenkoeken op middelhoog vuur tot ze aan beide kanten goudbruin zijn. Ik zou de pannenkoeken niet te vroeg omdraaien, want dan kunnen ze uit elkaar vallen. Serveer de pannenkoeken tot slot met wat je maar lekker vindt.