ADVERTENTIE

Bron :: marketlan from Getty Images

Pasta met kaassaus en groenten

Dit recept voor pasta met kaassaus en groenten is niet alleen lekker voor vegetariërs, maar ook voor iedereen die gezond en lekker wil eten.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 400 g pasta Toegevoegd aan
  • 300 g Diverse groenten (bijv. erwten, paprika's, tomaten) Toegevoegd aan
  • 200 g Kaas Toegevoegd aan
  • 3 kruidnagel Knoflook Toegevoegd aan
  • Zout, peper Toegevoegd aan
  • olie Toegevoegd aan
  • Bieslook Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Kook de pasta beetgaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Stap

Maak de groenten schoon, snijd ze in kleinere stukken en zout ze. Bak de groenten in een koekenpan in olie tot ze zacht zijn.

3. Stap

Giet de pasta na het koken af en laat ze uitlekken. Voeg ze dan toe aan de pan met de groenten.

4. Stap

Rasp de kaas en voeg toe aan de pan met de pasta en groenten. Laat smelten onder voortdurend roeren. Pers de knoflook uit en voeg toe aan de pan. Roer alles goed door en breng op smaak.

5. Stap

Serveer warm. Bij het serveren kun je het gerecht bestrooien met kaas, verse kruiden, bieslook of geroosterde zaden voor extra smaak.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Gebak

198 recepten

Ontbijt

182 recepten

Laat ontbijt

158 recepten

Middagmaal

794 recepten

Diner

730 recepten

Dessert

557 recepten

Taarten

116 recepten

Vleesgerechten

386 recepten