Bron :: Chaded2557 for iStockPhotos
Toffifee-Makronen
Een zoete traktatie, ideaal voor de feestelijke seizoen of gewoon als een speciale lekkernij. De combinatie van Toffifee, kokos en witte chocolade zal je verrassen!
Ingrediënten
Bladerdeeg
- 200 g suiker
- 4 Stuk eiwitten
- 200 g geraspte kokos
- 1 TL vanillesuiker
Vulling
- 20 Stuk Toffifee
Hoes
- 200 g witte chocolade
Laatste folders
Procedure
Om de Toffifee-makronen te bakken, verwarm je je oven voor op 150 graden en bekleed je een bakplaat met bakpapier.
Voor het macarondeeg klop je het eiwit stijf, voeg dan de suiker en de vanillesuiker toe en blijf kloppen tot er stijve pieken vormen.
Meng voorzichtig de geraspte kokosnoot onder het eiwitmengsel.
Vorm met een eetlepel kleine macarons op de voorbereide bakplaat. Druk in elke macaron een kleine inkeping en plaats er een Toffifee in.
Bak de macarons 15-20 minuten, tot ze stevig en goudbruin zijn.
Laat de Toffifee macarons afkoelen op de bakplaat.
Smelt de witte chocolade in een magnetron of au bain-marie en doe het in een spuitzak.
Bedek elke macaron met gesmolten witte chocolade en laat ze uitharden.
Geniet van je Toffifee macarons!