ADVERTENTIE
Bron :: zeleno from Getty Images
Bosbessentaart met kwark
Een smakelijke en verfrissende bosbessentaart met kwark is de ideale keuze voor een zomerse middag.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
Vaak
- 200 g gewoon meel
- 100 g boter
- 2 stukjes ei
- 1⁄2 Artikel Bakpoeder
- 50 g suiker
Vulling
- 500 g Kwark
- 200 g Verse bosbessen
- 100 g suiker
- 1 stukjes vanillesuiker
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
90 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 180 °C. Voeg bloem, boter, eieren, bakpoeder en suiker toe aan de mixer en mix tot een gladde massa. Haal dan het deeg eruit en verplaats het naar een ingevette bakplaat.
2. Stap
Voor de vulling, meng de kwark met suiker. Vervolgens verspreid de kwark mengsel gelijkmatig over het deeg.
3. Stap
Bak 30-40 minuten, of tot de taart goudbruin is. Versier de taart met bosbessen na afkoeling.