ADVERTENTIE

Bron :: nata_vkusidey from Getty Images

Chocolade cheesecake met mascarpone

Dit recept voor chocolade cheesecake met mascarpone is absoluut onweerstaanbaar voor chocoladeliefhebbers.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Schors

  • 200 gram Digestieve koekjes Toegevoegd aan
  • 100 gram ongezouten boter Toegevoegd aan

Inhoud

  • 500 gram mascarpone Toegevoegd aan
  • 200 gram Donkere chocolade Toegevoegd aan
  • 100 gram Gegranuleerde suiker Toegevoegd aan
  • 4 Grote eieren Toegevoegd aan

Overig

  • Chocolade om te gieten Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Verkruimel de koekjes en smelt de boter.

2. Stap

Meng koekjes met boter en vorm een deeg voor de bodem van de vorm.

3. Stap

Vulling: smelt de chocolade in een waterbad.

4. Stap

Meng de mascarpone, suiker en eieren.

5. Stap

Voeg de gesmolten chocolade toe en meng goed.

6. Stap

We gieten de vulling op het deeg en bakken de chocolade cheesecake met mascarpone 60 minuten op 180 graden.

7. Stap

Na het bakken gieten we er chocolade overheen.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

178 recepten

Vleesgerechten

376 recepten

Laat ontbijt

156 recepten

Middagmaal

770 recepten

Diner

716 recepten

Dessert

541 recepten

Gebak

194 recepten

Taarten

115 recepten