ADVERTENTIE
Bron :: Pixabay: GutundTasty
Spaghetti carbonara zonder eieren
Dit recept is een geweldige oplossing voor degenen die traditionele carbonara willen genieten, maar geen eieren willen of kunnen consumeren.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Carbonara saus
- 200 g Pancetta
- 2 el olijfolie
- 2 stukjes knoflook
- 240 ml kookroom
- 50 g parmezaan
Spaghetti
- 400 g spaghetti
- 1 Artikel Zout
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
25 min.
1. Stap
Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking en zout het water.
2. Stap
Bak ondertussen de pancetta in de pan met olijfolie.
3. Stap
Voeg de knoflookteentjes toe en bak ze samen met de pancetta.
4. Stap
Verwijder de knoflook uit de pan en voeg de kookroom toe. Laat het op middelhoog vuur staan tot de saus bindt.
5. Stap
Voeg geraspte Parmezaanse kaas toe en roer tot het is gesmolten.
6. Stap
Voeg de gekookte spaghetti toe aan de pan met saus en roer.
7. Stap
Serveer heet, bestrooi met de resterende Parmezaanse kaas en kruid naar smaak.