ADVERTENTIE

Bron :: lulia Cozlenco from Getty Images

Chocolade glazuur voor snoepjes

Ik wil graag een recept voor chocoladesnoepjes met jullie delen dat ik niet alleen met Kerstmis heb geprobeerd, maar ook bij andere gelegenheden zoals verjaardagen en familiefeesten. Dit recept is heel makkelijk en effectief, en het glazuur heeft een heel rijke chocoladesmaak.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
1
  • 200 g Bonbons koken Toegevoegd aan
  • 50 g Boter Toegevoegd aan
  • 3 Lepels Crèmes Toegevoegd aan
  • 1 Lepel Honing Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

15 min.
1. Stap

Maak eerst alle ingrediënten klaar. Ik raad aan om kookchocolade van goede kwaliteit te gebruiken om het glazuur smaak en knapperigheid te geven.

2. Stap

Breek de kookchocolade in kleinere stukjes en doe ze in een geschikt recipiënt. Ik koos voor een kleinere steelpan, die ideaal is om de chocolade geleidelijk te laten smelten.

3. Stap

Voeg de boter, room en honing toe aan de chocolade.

4. Stap

Verwarm de ingrediënten langzaam op laag vuur en roer goed door. Het is belangrijk om het vuur niet te hoog te zetten zodat de chocolade niet verbrandt.

5. Stap

Zodra het glazuur glad en klontvrij is, haal je de steelpan van het vuur. Laat het glazuur een paar minuten afkoelen voordat je het op de snoepjes aanbrengt.

6. Stap

Als je het glazuur te dik vindt, kun je een beetje room toevoegen. Aan de andere kant, als je een dikkere glazuur wilt, kun je een beetje boter toevoegen.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Gebak

202 recepten

Dessert

583 recepten

Ontbijt

193 recepten

Slowaaks

4 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Middagmaal

820 recepten

Diner

754 recepten

Taarten

121 recepten

Vleesgerechten

398 recepten