ADVERTENTIE

Bron :: margouillatphotos from Getty Images

Chocoladetaart

Ik bak deze heerlijke chocoladetaart regelmatig. De bereiding is eenvoudig en snel, dus het is een geweldige keuze voor een lichte middag.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8
  • 200 g Van hoge kwaliteit donkere chocolade Toegevoegd aan
  • 150 g Boter Toegevoegd aan
  • 150 g Handschoenen Toegevoegd aan
  • 150 g Suiker Toegevoegd aan
  • 4 stuk Eieren Toegevoegd aan
  • 1 stuk Bakpoeder Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 °C. Smelt de chocolade en boter in de magnetron of in een waterbad.

2. Stap

Meng in een kom de bloem, suiker en bakpoeder.

3. Stap

Voeg de eieren, één voor één, toe aan het droge mengsel en roer. Voeg dan de gesmolten chocolade en boter toe en roer tot je een glad deeg krijgt.

4. Stap

Giet het beslag vaak in een voorbereide bakvorm en bak in een voorverwarmde oven gedurende 40 tot 45 minuten, of totdat de taart stevig is. Laat het volledig afkoelen voordat je het snijdt.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

196 recepten

Laat ontbijt

169 recepten

Middagmaal

838 recepten

Diner

773 recepten

Dessert

605 recepten

Gebak

203 recepten

Taarten

123 recepten

Vleesgerechten

406 recepten

Pasta

111 recepten