ADVERTENTIE

Bron :: Andrei Ifrim's Images from Canva

Chocoladevulling met pudding

Heerlijke chocoladevulling met custard, geschikt voor taarten en cakes.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
1
  • 2 pakketten Chocoladepuddingpoeder Toegevoegd aan
  • 1 l Melk Toegevoegd aan
  • 5 el Suiker Toegevoegd aan
  • 200 g melkchocolade Toegevoegd aan
  • 250 g Boter Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

40 min.
1. Stap

Kook eerst de chocoladepudding in een steelpannetje volgens de aanwijzingen op de verpakking. Persoonlijk raad ik altijd aan om iets minder melk te gebruiken dan op het etiket staat om de pudding dikker te maken.

2. Stap

Als de pudding klaar is, voeg dan de fijngehakte chocolade toe en roer goed. Ik raad aan dit te doen terwijl het nog warm is, zodat de chocolade mooi smelt en zich met de pudding vermengt.

3. Stap

Als je het chocolademengsel hebt bereid, laat je het afkoelen en klop je ondertussen de boter en suiker schuimig. Ik krijg altijd een zachte en luchtige textuur als ik de boter voor het kloppen een uur uit de koelkast laat.

4. Stap

Meng tot slot de opgeklopte boter met de chocolade en je bent klaar. Je kunt deze vulling gebruiken in cakes, pannenkoeken of andere gebakken producten.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Gebak

202 recepten

Dessert

583 recepten

Ontbijt

193 recepten

Slowaaks

4 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Middagmaal

820 recepten

Diner

754 recepten

Taarten

121 recepten

Vleesgerechten

398 recepten