ADVERTENTIE

Bron :: ALLEKO from Getty Images

Gegrilde vis op de pan

Recept voor lekkere gegrilde vis in een pan. Volg de procedure en ik garandeer je dat de vis verbazingwekkend mals en sappig zal zijn.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 stuk Vis Toegevoegd aan
  • Zout en versgemalen zwarte peper Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel Knoflook Toegevoegd aan
  • 1 stuk citroen Toegevoegd aan
  • Een paar takjes verse rozemarijn Toegevoegd aan
  • 3 el Olijfolie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

35 min.
1. Stap

Maak de vis eerst goed schoon en droog. Wrijf hem daarna in met zout en versgemalen zwarte peper.

2. Stap

Verwarm de pan voor en voeg de olijfolie toe. Voeg de vis toe als de olie heet genoeg is. Dit is belangrijk, want als de pan goed is voorverwarmd, blijft de vis er niet aan plakken.

3. Stap

Snijd de knoflook in plakjes en de citroen in vieren. Voeg deze ingrediënten samen met de takjes rozemarijn toe aan de vis.

4. Stap

Schroei de vis aan één kant ongeveer 10-12 minuten dicht, draai hem dan voorzichtig om en schroei de andere kant dicht.

5. Stap

Knijp na het bakken het citroensap over de vis en serveer.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Gebak

198 recepten

Ontbijt

182 recepten

Laat ontbijt

158 recepten

Middagmaal

794 recepten

Diner

730 recepten

Dessert

557 recepten

Taarten

116 recepten

Vleesgerechten

386 recepten