ADVERTENTIE

Kabeljauw met tomatenpesto en geroosterde groenten

Vis is een bron van hoogwaardige eiwitten, waardevolle mineralen, essentiële sporenelementen en vitamines. Ze hebben een gunstig effect op het cardiovasculaire systeem en het wordt aanbevolen om ze minstens twee keer per week te consumeren. Laat je inspireren door deze snelle lunch van ons.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
2
  • 200 g Hulpmiddelen Toegevoegd aan
  • 2 el Tomatenpesto Toegevoegd aan
  • boter Toegevoegd aan
  • zout Kruiden Toegevoegd aan
  • Wortelgroenten Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.

Kruid de vis, bestrooi met bloem aan beide zijden. Bak in een hete pan met plantaardige olie tot goudbruin. Voeg aan de bereide vis toe na het uitschakelen van het vuur boter, waarmee we het vlees meerdere keren met een lepel overgieten. Voeg verder een lepel tomatenpesto toe aan de filet. Serveer met geroosterde wortelgroenten en lente-groenten verwarmd in boter.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Vleesgerechten

438 recepten

Havervlokken

29 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Middagmaal

922 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten