ADVERTENTIE

Bron :: lauraag from Getty Images

Patisson pannenkoeken

Patisson pannenkoeken zijn een smakelijk, eenvoudig en snel bereid gerecht dat vooral bij vegetariërs in de smaak zal vallen.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Vaak

  • 500 g patizón Toegevoegd aan
  • 2 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 1 kopje gewoon meel Toegevoegd aan
  • 1 stukjes geraspte kaas Toegevoegd aan
  • 1 en zout en peper Toegevoegd aan

Overige

  • 3 el olijfolie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Rasp de courgettes fijn op een rasp. Voeg aan de geraspte courgettes geklopte eieren, gladde bloem, geraspte kaas, zout en zwarte peper toe. Meng alles goed.

2. Stap

Verwarm de olijfolie in een koekenpan. We scheppen het deeg met een lepel en leggen het in de pan. Bak de pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin.

3. Stap

We leggen de gebakken cakes op een papieren handdoek om het vet te absorberen.

4. Stap

We serveren de courgettepannenkoekjes nog warm. Ze zijn bijvoorbeeld geweldig met yoghurtdressing of zure room. Eet smakelijk!

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Middagmaal

922 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten