ADVERTENTIE
Bron :: lauraag from Getty Images
Patisson pannenkoeken
Patisson pannenkoeken zijn een smakelijk, eenvoudig en snel bereid gerecht dat vooral bij vegetariërs in de smaak zal vallen.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Vaak
- 500 g patizón
- 2 stukjes ei
- 1 kopje gewoon meel
- 1 stukjes geraspte kaas
- 1 en zout en peper
Overige
- 3 el olijfolie
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Rasp de courgettes fijn op een rasp. Voeg aan de geraspte courgettes geklopte eieren, gladde bloem, geraspte kaas, zout en zwarte peper toe. Meng alles goed.
2. Stap
Verwarm de olijfolie in een koekenpan. We scheppen het deeg met een lepel en leggen het in de pan. Bak de pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin.
3. Stap
We leggen de gebakken cakes op een papieren handdoek om het vet te absorberen.
4. Stap
We serveren de courgettepannenkoekjes nog warm. Ze zijn bijvoorbeeld geweldig met yoghurtdressing of zure room. Eet smakelijk!