ADVERTENTIE

Bron :: A_Lein from Getty Images

Pompoen pasta

Recept voor een eenvoudige pasta met hokkaido pompoen die perfect is voor lunch of diner.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 stuk Hokkaido pompoen Toegevoegd aan
  • 400 g pasta Toegevoegd aan
  • 2 lepels Olijfolie Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel Knoflook Toegevoegd aan
  • Zout en zwarte peper om op smaak te brengen Toegevoegd aan
  • 50 g parmezaan Toegevoegd aan
  • Een paar blaadjes verse basilicum Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

35 min.
1. Stap

Maak eerst de hokkaido pompoen schoon, verwijder de zaden en snijd hem in kleinere stukken.

2. Stap

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Persoonlijk heb ik ze het liefst beetgaar, omdat ze zich dan met de andere ingrediënten vermengen zonder gekookt te zijn.

3. Stap

Verhit de olijfolie in een koekenpan en voeg de gehakte pompoen toe. Voeg de geperste knoflook, zout en peper toe en bak tot de pompoen zacht is.

4. Stap

Voeg de zachte pompoen toe aan de gekookte pasta, roer en bestrooi met geraspte parmezaan en basilicum.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Gebak

198 recepten

Vleesgerechten

386 recepten

Ontbijt

182 recepten

Laat ontbijt

158 recepten

Middagmaal

794 recepten

Diner

730 recepten

Dessert

556 recepten

Taarten

116 recepten