ADVERTENTIE

Bron :: FB: Čo uvaríme o to sa podelime

Rundvlees met knoedels

Rundvlees met knoedels is een gerecht dat ik thuis vaak maak, niet alleen vanwege het gemak van de bereiding, maar ook vanwege de onmiskenbare smaak.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 500 g Rundvlees Toegevoegd aan
  • 2 stuk De Ui Toegevoegd aan
  • 400 g Tomaten Toegevoegd aan
  • 2 el olie Toegevoegd aan
  • 2 Artikel Zouten Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Majorana Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Was, droog en snijd het rundvlees in kleinere stukken. Pel de ui en snipper hem fijn.

2. Stap

Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui goudbruin. Voordat je het vlees toevoegt, kun je nog wat zout toevoegen om het beter te laten bakken.

3. Stap

Voeg het gehakt toe en schroei het aan alle kanten bruin.

4. Stap

Als het vlees bruin is, voeg je de tomaten, zwarte peper, marjolein en zout toe. Mix de tomaten in een blender en voeg toe aan het vlees.

5. Stap

Laat het vlees onder een deksel op middelhoog vuur ongeveer een uur sudderen tot het gaar is.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Gebak

202 recepten

Dessert

583 recepten

Ontbijt

193 recepten

Slowaaks

4 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Middagmaal

820 recepten

Diner

754 recepten

Taarten

121 recepten

Vleesgerechten

398 recepten