ADVERTENTIE
Vegan Amerikaanse Pannenkoeken
Dit recept biedt een rijke, vullende veganistische versie van de Amerikaanse pannenkoek, die extreem gemakkelijk te maken is. Er is geen melk of ei nodig voor perfect zachte en dikke pannenkoeken!
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 280 g Meel
- 2 tk Bakpoeder
- 1⁄2 tk Zout
- 2 colher de sopa suiker
- 475 ml plantaardige melk
- 2 colher de sopa olie
- 1 tk appelciderazijn
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Meng alle droge ingrediënten (bloem, bakpoeder, zout, suiker) samen in een grote kom.
2. Stap
Voeg de plantaardige melk, olie en appelazijn toe.
3. Stap
Meng de ingrediënten, maar wees voorzichtig om het deeg niet te overmixen. Er kunnen wat stukjes achterblijven.
4. Stap
Verwarm een pan op middelhoog vuur en voeg een beetje olie toe.
5. Stap
Giet het beslag in de pan en bak tot de onderkant van de pannenkoek goudbruin is, draai het dan om en bak de andere kant ook.
6. Stap
Herhaal dit tot het deeg op is.
7. Stap
Serveer het met vers fruit, ahornsiroop of je favoriete topping. Eet smakelijk!