ADVERTENTIE

Bron :: Pixabay: dmarr515

Zelfgemaakte chocoladekoekjes

Zelfgemaakte chocoladekoekjes zijn de perfecte traktatie voor elke gelegenheid. Deze eenvoudige en heerlijke koekjes zullen door iedereen worden gewaardeerd die van chocolade houdt.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10
  • 250 g Gladde bloem Toegevoegd aan
  • 150 g boter Toegevoegd aan
  • 80 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 100 g Zwarte chocolade Toegevoegd aan
  • 1 Lepel Bakpoeder Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C. Meng in een grote kom de bloem, suiker en bakpoeder. Snijd de boter in kleine stukjes en voeg deze toe aan de kom.

2. Stap

Klop in een kleine kom de eieren en voeg ze toe aan de grote kom. Begin het deeg met je handen te kneden.

3. Stap

Snijd de pure chocolade in kleine stukjes en voeg deze toe aan het deeg. Meng grondig.

4. Stap

Maak kleine balletjes van het deeg en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bak de koekjes ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven tot ze goudbruin zijn.

5. Stap

Haal uit de oven en laat de koekjes afkoelen. Daarna kunt u ze serveren.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

173 recepten

Vleesgerechten

372 recepten

Laat ontbijt

152 recepten

Middagmaal

760 recepten

Diner

704 recepten

Dessert

534 recepten

Gebak

192 recepten

Taarten

114 recepten