ADVERTENTIE

Bron :: Koval Nadiya from Getty Images

Frambozen no-bake cheesecake

Recept voor een heerlijke frambozen cheesecake met mascarpone, die je kunt bereiden zonder te bakken.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10

Voor de onderste laag:

  • 200 g Spijsverteringskoekje Toegevoegd aan
  • 100 g Boter Toegevoegd aan

Voor de bovenste laag:

  • 500 g mascarpone Toegevoegd aan
  • 200 ml Slagroom Toegevoegd aan
  • 4 stukjes Dooiers Toegevoegd aan
  • 200 g Suiker Toegevoegd aan
  • 250 g Framboos Toegevoegd aan
  • 2 lepels Citroensap Toegevoegd aan
  • 2 lepels Gelatine Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Maal de koekjes fijn in een keukenmachine tot een fijn poeder en meng ze dan met de gesmolten boter. Druk het mengsel vervolgens op de bodem van een vorm, idealiter een met een verwijderbare bodem.

2. Stap

Week de gelatine in koud water. Klop de mascarpone, slagroom, eidooiers en suiker tot een gladde massa.

3. Stap

Mix de frambozen, voeg de gelatine en het citroensap toe. Bewaar de overgebleven frambozen voor de garnering. Wees niet bang voor de citroen, die voegt een heerlijk frisse smaak toe.

4. Stap

Verdeel het frambozenmengsel over de koekjesbodem en het mascarponemengsel erover.

5. Stap

Zet de cheesecake minstens 4 uur in de koelkast om op te stijven.

6. Stap

Garneer met frambozen voor het opdienen.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

178 recepten

Vleesgerechten

376 recepten

Laat ontbijt

156 recepten

Middagmaal

770 recepten

Diner

716 recepten

Dessert

541 recepten

Gebak

194 recepten

Taarten

115 recepten