ADVERTENTIE

Bron :: Pexels from Pixabay

Glutenvrije yoghurt muffins

Fantastische glutenvrije yoghurtmuffins die vooral lekker zijn voor mensen met een glutenintolerantie.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
12
  • 200 g Glutenvrij meel Toegevoegd aan
  • 2 Artikel Bakpoeder Toegevoegd aan
  • korrel zout Toegevoegd aan
  • 120 g Suiker Toegevoegd aan
  • 2 stuk Eieren Toegevoegd aan
  • 200 ml Yoghurt Toegevoegd aan
  • 50 ml Plantaardige olie Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Vanille-extract Toegevoegd aan
  • 100 g Chocoladestukjes Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Meng glutenvrij meel, bakpoeder, zout en suiker in een kom.

2. Stap

Klop in een andere kom de eieren los met de yoghurt, olie en vanille-extract.

3. Stap

Voeg de droge ingrediënten toe aan de natte en meng alles goed door elkaar. Voeg als laatste de chocoladeschilfers toe.

4. Stap

Verdeel het beslag over de muffinvormpjes (ongeveer 2/3 van de hoogte van het muffinvormpje, zodat de muffins ruimte hebben om te rijzen) en bak ze in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 20-25 minuten.

5. Stap

Nadat je de muffins uit de oven hebt gehaald, laat je ze afkoelen en kun je ze uit de vormpjes halen.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

193 recepten

Gebak

202 recepten

Slowaaks

4 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Middagmaal

820 recepten

Diner

754 recepten

Dessert

583 recepten

Taarten

121 recepten

Vleesgerechten

398 recepten