ADVERTENTIE

Bron :: FB: Homemade food

Plakjes geroosterd varkensvlees

Geroosterd varkensvlees is een klassieker van de huiselijke keuken die iedereen kent en liefheeft. Geweldig voor lunch en diner, maar ook voor verschillende vieringen en bijeenkomsten met familie of vrienden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Vlees

  • 1 kg Varkensnek Toegevoegd aan

Marinade

  • 2 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan
  • 2 theelepels Zout Toegevoegd aan
  • 1 theelepel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
  • 2 el olie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C. Was het varkensvlees, droog het en snijd het in plakjes van ongeveer 2 cm dik.

2. Stap

We pellen de knoflook en persen hem door een pers. We voegen zout, peper en olie toe en mengen de marinade.

3. Stap

Marineer het vlees met de klaargemaakte marinade, laat het 10 minuten staan.

4. Stap

Na verloop van tijd, doe het vlees in de braadslee en bak het ongeveer een uur en een half in de oven. Draai het vlees tijdens het bakken meerdere keren om zodat het niet uitdroogt.

5. Stap

Serveer gebakken varkensnekplakken met een bijgerecht naar keuze, zoals geroosterde aardappelen of vers brood. Eet smakelijk!

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

173 recepten

Vleesgerechten

372 recepten

Laat ontbijt

152 recepten

Middagmaal

761 recepten

Diner

705 recepten

Dessert

534 recepten

Gebak

192 recepten

Taarten

114 recepten