ADVERTENTIE

Bron :: MariaShumova from Getty Images

Romige tomatensoep met kaas

Romige tomatensoep met kaas is een heerlijke en comfortabele maaltijd. Het is gemakkelijk te bereiden en dankzij de eenvoud zit het vol van smaak.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 800 g Ingeblikte tomaten Toegevoegd aan
  • 1 stuk De Ui Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan
  • 2 lepels olijfolie Toegevoegd aan
  • 500 ml Kippenbouillon Toegevoegd aan
  • 1 lepel oregano Toegevoegd aan
  • 1 lepel basilicum Toegevoegd aan
  • 100 ml kookroom Toegevoegd aan
  • 100 g geraspte kaas Toegevoegd aan
  • 1 štípka zout Toegevoegd aan
  • 1 štípka Zwarte peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

40 min.
1. Stap

Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Voeg de gesneden ui en knoflook toe en bak ze goudbruin.

2. Stap

Voeg de tomaten, basilicum, oregano, zout en peper toe. Kook ongeveer 10 minuten.

3. Stap

Voeg kippenbouillon toe en laat het nog 15 minuten sudderen.

4. Stap

Gebruik de staafmixer om de soep tot een gladde consistentie te mixen.

5. Stap

Voeg de kookroom en geraspte kaas toe.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

196 recepten

Laat ontbijt

169 recepten

Middagmaal

838 recepten

Diner

773 recepten

Dessert

605 recepten

Gebak

203 recepten

Taarten

123 recepten

Vleesgerechten

406 recepten

Pasta

111 recepten