ADVERTENTIE

Bron :: FB: Varíme a pečieme - vaření a pečení

Taart van zachte kwark

Deze zachte kwarktaart is ideaal voor zondagen en feestdagen. Het is heerlijk, romig en smelt in je mond.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Vaak

  • 250 g Glad meel Toegevoegd aan
  • 100 g Suiker Toegevoegd aan
  • 150 g Boter Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Bakpoeder Toegevoegd aan

Inhoud

  • 500 g Kwark Toegevoegd aan
  • 200 ml Slagroom Toegevoegd aan
  • 2 stukjes Eieren Toegevoegd aan
  • 150 g Suiker Toegevoegd aan
  • 1 verpakking Vanillesuiker Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 graden en bereid de bakvorm voor.

2. Stap

Maak het deeg van bloem, suiker, boter, ei en bakpoeder en laat het rusten in de koelkast.

3. Stap

Bereid de vulling voor door kwark, room, eieren, suiker en vanillesuiker glad te mengen.

4. Stap

Rol vaak uit en verdeel in 2 delen.

5. Stap

Plaats het eerste deel in de vorm, giet de vulling erover.

6. Stap

Leg het tweede deeg op de vulling.

7. Stap

Bak in een voorverwarmde oven op 180 graden gedurende ongeveer 50-60 minuten.

8. Stap

Laat de taart afkoelen voor het serveren en bestrooi hem met poedersuiker.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

178 recepten

Vleesgerechten

376 recepten

Laat ontbijt

156 recepten

Middagmaal

770 recepten

Diner

716 recepten

Dessert

541 recepten

Gebak

194 recepten

Taarten

115 recepten