ADVERTENTIE

Bron :: Oleksandr Prokopenko from Getty Images

Gevulde geroosterde paprika's

Recept voor lekkere gevulde geroosterde paprika's

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 4 stuk Grote paprika's Toegevoegd aan
  • 500 g Gehakt Toegevoegd aan
  • 1 stuk De Ui Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel Knoflook Toegevoegd aan
  • 1 mok Rijst Toegevoegd aan
  • korrel zout Toegevoegd aan
  • Een snufje gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
  • 1 plechovka Tomatenpuree Toegevoegd aan
  • 2 mokken Wateren Toegevoegd aan
  • Olie om te bakken Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

80 min.
1. Stap

Maak eerst de ui schoon en snipper hem fijn. Doe hetzelfde met de knoflook.

2. Stap

Verhit een beetje olie in een koekenpan en fruit hierin de uien tot ze goudbruin kleuren. Voeg de knoflook toe - let op dat de knoflook niet te gaar wordt, want dan kan hij een bittere smaak krijgen.

3. Stap

Voeg het gehakt toe en laat het bakken tot het bruin is. Roer af en toe.

4. Stap

Terwijl het vlees braadt, kunnen we de rijst koken - apart.

5. Stap

Kruid het vlees met zout en peper, voeg de gekookte rijst toe en meng alles goed door elkaar.

6. Stap

Maak de paprika's schoon en vul ze losjes met het vleesmengsel.

7. Stap

Doe 1 blikje tomatenpuree, 2 kopjes water en wat kruiden op de bodem van de ovenschaal.

8. Stap

Leg de paprika's in een ovenschaal en zet de ovenschaal in een op 200 graden voorverwarmde oven en bak ongeveer 30-40 minuten, of tot de paprika's zacht zijn.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Gebak

198 recepten

Ontbijt

182 recepten

Laat ontbijt

158 recepten

Middagmaal

794 recepten

Diner

730 recepten

Dessert

556 recepten

Taarten

116 recepten

Vleesgerechten

386 recepten