ADVERTENTIE

Bron :: Freepik

Tropische mangococktail

Deze heerlijke Tropical Mango Cocktail is ongetwijfeld het perfecte drankje voor warme middagen of zwoele zomerdiners.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 2 Rijpe mango's Toegevoegd aan
  • 8 Verse muntblaadjes Toegevoegd aan
  • 12 Kop Witte rum Toegevoegd aan
  • Sap van een limoen Toegevoegd aan
  • Suiker naar smaak (optioneel) Toegevoegd aan
  • Ijsblokjes Toegevoegd aan
  • Club soda (optioneel) Toegevoegd aan
  • Munttakjes en mangoschijfjes voor garnering Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

10 min.
1. Stap

Begin met het schillen en pitten van 2 rijpe mango's. Er lijkt een overvloed aan manieren te zijn om een mango te schillen, maar ik geef de voorkeur aan de 'egel'-methode - snijd beide kanten van de pit weg, maak inkepingen zonder door de schil te snijden en draai het plakje naar buiten.

2. Stap

Nu is het tijd voor de belangrijkste smaak tutorial. Doe het vruchtvlees van de geschilde mango in de blender of keukenmachine. Voeg hier muntblaadjes aan toe. Munt zorgt voor een frisse noot die de zoete mango's heerlijk aanvult, dus sla dit niet over als het aan jou ligt. Mix dit tot een gladde massa.

3. Stap

Meng in een pitcher je mangomuntpuree, witte rum, limoensap en suiker (indien gebruikt). Voeg een scheutje club soda toe als je van een lichtere cocktail houdt. Roer om te combineren. Ervaren cocktailmakers zouden adviseren dat rum en limoen snelle vrienden zijn, wat het tropische schema van ons drankje hier versterkt.

4. Stap

Vul glazen met ijsblokjes om te serveren. Giet je mangococktailmix erover. Ik raad altijd aan om heldere glazen te gebruiken om te pronken met de heldere zonnige kleur van de cocktail. Werk af met meer club soda indien gewenst en garneer met een takje munt en een schijfje mango voor een tropisch tintje.

5. Stap

Leun achterover, ontspan en neem een slok van deze hemelse Tropical Mango Cocktail. En onthoud, open gesprekken en lachen zijn de geheime ingrediënten voor een gedenkwaardige cocktailervaring!

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Gebak

202 recepten

Dessert

583 recepten

Ontbijt

193 recepten

Slowaaks

4 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Middagmaal

820 recepten

Diner

754 recepten

Taarten

121 recepten

Vleesgerechten

398 recepten